Durant el mes de juny, el projecte CATCAR ha realitzat una campanya de reproducció dels documents de l’època carolíngia conservats en diferents arxius i biblioteques del territori. S’ha desplaçat a les seus de l’Arxiu de l’Abadia de Montserrat, l’Arxiu Capitular d’Urgell, l’Arxiu Diocesà de Solsona, l’Arxiu Diocesà de Barcelona, l’Arxiu Capitular de Barcelona, la Biblioteca de Catalunya, l’Arxiu-Biblioteca dels Franciscans de Catalunya, l’Arxiu del Monestir de Sant Pere de les Puel·les, l’Arxiu del Monestir de Sant Daniel de Girona i l’Arxiu Capitular i Diocesà de Girona.

Aquesta campanya forma part d’una de les activitats del projecte que té com a objectiu oferir als usuaris de la plataforma virtual de CATCAR les imatges dels documents originals (i còpies primerenques del segle X) que es conserven en l’actualitat. S’hi trobaran imatges de documents custodiats als arxius esmentats i també en d’altres, com l’Arxiu Nacional de Catalunya, l’Arxiu Històric Fidel Fita, Arxiu Comarcal del Bages, Arxiu Comarcal del Baix Camp, Arxiu del Monestir de Sant Joan de les Abadesses, Arxiu Comarcal del Vallès Occidental, Arxiu del Regne de Mallorca, Archives départementales de l’Aude, Archives départementales de Bouches-du-Rhône, Archives départementales des Pyrénées-Orientales, Archive of Saint-Petersburg Institute of History, entre altres.

Un dels arxius als quals s’ha desplaçat l’equip de CATCAR és el de l’Abadia de Montserrat. Montserrat TV i Ràdio va publicar una notícia de la nostra estada al seu arxiu.