El dia 14 de juny Mireia Comas, membre de CATCAR, va presentar el projecte en el marc de les XVIII Jornadas de la Sociedad Española de Ciencias y Técnicas Historiográficas, titulades De scriptura et scriptis: Conservar, que van tenir lloc a Santander.

CATCAR es va presentar en una sessió dedicada a explicar els projectes que duen a terme els membres d’aquesta associació. A més de donar a conèixer els objectius i les accions del projecte, es van també mostrar els primers resultats. Així, es van presentar la base de dades i totes les possibilitats que pot oferir als investigadors, com també l’aplicació gamificada i l’aplicació didàctica, destinades al públic general. El projecte va ser molt ben acollit entre els assistents, especialment per la seva proposta innovadora d’explotar la documentació carolíngia i fer-la arribar a la ciutadania.

Aquesta trobada científica, ajornada des de l’any passat, es va celebrar en format híbrid, de manera que s’hi podia participar de forma presencial i virtual.